Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2013 07:32 - Как ни унищожават I
Автор: arih Категория: Други   
Прочетен: 17003 Коментари: 21 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Химиотрасетата
image image
  Терминът „химтрейл” от английски означава химическа опашка. Това са оставяните от самолетите следи вследствие разпрашаващите се аерозоли, облаци които висят в атмосферата от няколко десетки минути до часове. Разпръскването на „химически опашки” е забелязано в началото на 21 век в САЩ и повечето страни на Европа. Легендата, с която се прави това разпръскване, е следната: джобните „учени” ни уверяват, че чрез разпръскването на метали в атмосферата се предпазваме от „глобалното затопляне”. През 1990 г. една американска военно-промишлена компания получава патент за „предпазване от затоплянето чрез разпръскване на алуминий, който ограничава въздействието на слънчевите лъчи в атмосферата. Първоначално аерозоли с високотоксични съединения на барий са изпитвани през 1998 г. в техния състав има алуминий, барий и „мъничко” стронций. Наличието на тези метали в аерозолите, попаднали в почвата и въздуха, се потвърждава в десетки лабораторни изследвания. Теза аерозоли висват в атмосферата в тънък слой, след което бавно и постепенно се отлагат в земята и водоемите. При системно разпръскване на аерозоли в почвата се натрупва алуминий, барий и стронций, превишаващи допустимите норми в десетки хиляди пъти. Човешкият организъм ги възриема като канцерогени, които предизвикват Алцхаймер, респираторни проблеми (кашлица, астма и т.н.) аутизъм при новородените, неврологии. Стронцият разрушава кръвотворната система и се складира основно в костите на човека, което води до онкопаталогии. Хроничното отравяне с тези аерозоли разрушават флората и фауната, растенията загиват от натравяне с алуминий и промяна киселинността на почвата, загиват много животни. Замърсяването на планетата води до необратима екологична катастрофа, мутации и загиване на растителния и животински свят, и следователно, към масова гладна смърт при хората.
    Появиха се и публикации, чийто автори настояват, че истинската причина за разпръскването им е преминаването към ползването на генно-модифицирани семена в селското стопанство, които са устойчиви на въздействието на алуминия и оцеляват в алкални почви. Когато киселинността на почвата превиши определено ниво, обикновените растения загиват и не прорастват, тогава Монсанто и подобни мегакомпании ще изкарат на пазара своите семена-чудо, които са устойчиви на алуминий и алкални почви. Така населението на планетата ще се вплете в най-страшната зависимост спрямо международната мафия – от храна. Това дава възможност на мафията да монополизира пазара за хранителните продукти и да завземе в ръцете си търговията със семена и земеделска земя.


image image

Раздробяването и купуването на земеделски земи, може би са звена от една верига за преминаването към ползване на генно-модифицирани семена в селското стопанство за монополизиране на руския и световен продоволствен пазар от международната финансова мафия.
    Отбелязани са случаи в последно време за отравянето на хора, които дълго време са били на открито и са били под въздействието на токсични аерозоли. Има свидетелства за пръскването на големи градове по време на митинги... Химическите следи в атмосферата представляват разпръснат наноалуминий и невродегенеративни вещества, влияещи на нервната система
. Полосите в небето са обширни и достатъчно широки. Те се формират по определен модел и постепенно се превръщат в изкуствени облаци. Особена загриженост предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават ежедневно и повсеместно. ъществуват доказателства, че тези облаци разпръскват тонове наночастици на алуминиеви съединения. Това е описано в научната и медицинската литература. Наночастиците са по-реактивни и предизвикват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена загриженост предизвиква въздействието на тези наночастици на главния и гръбначния мозък. Те предизвикват тревожност и растящ списък от невродегенеративни заболязавания, в това число деменция на Алцхаймер, болест на Паркинсон и болест на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на алуминия върху околната среда.Наночастиците от алуминий не предизвикват единствено възпаления в тялото. Те с лекота проникват в мозъка и кръвта. Изследвания доказаха, че тези частици преминават през обонятелните нервни пътища, директно свързани с областите в мозъка, които предизвикват болестта на Алцхаймер. Интраназалното въздействие прави разпръскването на огромни количества наноалуминий в небето особено опасно тъй като този прах се вдишва от хората на всички възрасти, включително от новородените и малките деца в продължение на много часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-силно на този аолуминий във въздуха. Заради изключително малкия размер на тези частици алуминий системите за филтриране на въздуха не ги улавят, така че хората са поразени дори в затворени помещения. В допълнение към инхалационното въздействие на наноалуминия, той ще настити почвата, водата и растителността. По правило алуминият се обсорбира лошо от стомашно чревния тракт, но наноалуминият се поглъща в много по-големи количества. Алуминият се всмуква в организма на човека и се натрупва в различни органи и тъкани, в това число в главния и гръбначния мозък. Вдишвайки наноалуминий възникват възпаления на белите дробове, които представляват сериозна опасност за децата и възрастните, страдащи от астма и други белодробни болести. Един от независимите изследователи на „химическите опашки” и болестта на Моргелон, моргенолозата С.И. Карником (C.E. Carnicom) доказва, че тя е предизвикана от поражение върху еритроцитите в кръвта, вследствие натравянето със бариеви съединения.
    Правени са анализи на водата и е определян спектралния състав на инверсионните следи на самолетите-разпръсквачи. Установено е наличие на токсични вещества – барий, алуминий, бор, арсен в пробите вода и съединения на бария, алуминия и цезия в инверсионната следа.
    Всеки ден при ясно време можете да видите самолети, оставящи много дълги или непрекъснати следи. И ако наблюдавате по-дълго, ще установите, че не изчезват а се разширяват като размер и образуват изкуствени облаци, които в крайна сметка се спускат над земята като я тровят, покриват прозорците на къщите, стъклата на автомобилите и хората дишат този отровен въздух. Барият е химически активно вещество. Природният барий е в смес от седем стабилни изотопа. Има радиоактивни изотопи на бария, най-важен от които е 140Ba, който се образува при разпада на урана, тория и плутония. Всички съединения на бария са отровни. Хлористият барий BaCl2 също е силна отрова. Въздухът, съдържащ съединения на бария, оказва влияние върху здравето на хората – понижава имунитета, води до главоболие, хронични респираторни заболявания, при заслабналите хора може да предизвика астма, пневмония, алергия, при жените може да доведе до безплодие или преждевременно прекъсване на бременността. Барият, съдържащ се в питейната вода, може да предизвика затруднено дишане, да повиши кръвно налягане, да промени сърдечния ритъм, да предизвика болки в стомаха, мускулна слабост, отслабване на нервните рефлекси, да доведе до поражение на мозъка, черният дроб, бъбреците, сърцето.


image image

Говоря за тровенето на народите с помощта на самолети, разпръскващи по цял свят неизвестно какво. Тук, в България го правят самолетите, базирани в американските военни бази на наша територия. Но същото се прави и в самите Съединени щати. Прави се и в Русия. И доколкото ми се простират наблюденията, изглежда се прави навсякъде. И навсякъде вече почват да се надигат гласове срещу масовото отравяне. Кой и с каква цел го прави? Ясен и категоричен отговор все още няма. Но ако достатъчно на брой хора почнат да търсят този отговор, той неизбежно ще бъде намерен. През Август 2011 г. Никола Алексич, директор на екологичното движение в Нови Сад, отправя строго предупреждение към президента на Сърбия Борис Тадич, за спиране на вноса на ГМО храни и спиране на химическите пръскания(Chemtrails). Ако президента не предприеме действия, Алексич обещава да изведе хората на протести и да ги предвожда дори с цената на живота си. Алексич, призовава сръбската армия да си върши работата и да сваля немаркираните самолети, които пръскат отрови.

На 28.09.2011 е имало опит за убийство на Никола Алексич. Кола с полицейски номер се е опитала да блъсне колата, в която е бил Никола Алексич. Благодарение на шофьора си, Алексич е жив.На 02.10.2011 Никола Алексич е бил арестуван незаконно пред Народното Събрание на Сърбия в Белград. Неговият мирен протест е бил подходящо и точно обявен в полицията като единичен граждански протест и е бил одобрен. Много хора са отишли на протеста по собствено желание и за да подкрепят патриотичните усилия на Никола Алексич за спиране на ГМО и Chemtrails.

image  image








Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shout - Нека повече българи да разберат, че ...
16.03.2013 10:06
Нека повече българи да разберат, че това не е лъжа или конспирация. Това е жестока истина и тя се нарича ГЕНОЦИД !!! Той е допускан от нашите управляващи и продължава в момента. Самолетите не са спирали да летят и пръскат. "Плодовете" вече ги берем, но скоро време ако това не го спрем ще е невероятна картина. Болниците и гробищата са препълнени. Трудно е да се повярва в това престъпно начинание, което няма думи да бъде описано да се цели свят под 500 000 000 души !!! Трудно е да се повярва, че може да има такова нещо, но то е факт и е над нашите глави 7 години! То се случва без нашето съгласие, в разрез с Конституцията и е жестоко престъпление според нея. Защо не може да се проумее това престъпление? Защото официалните власти, които трябва да не го допускат МЪЛЧАТ И ОТРИЧАТ ТОВА ДА Е ИСТИНА!? Нима трябва да им вярваме? Та те крият това от собствения си народ, лъжейки нагло и безогледно, че не е истина! С какви думи се нарича това?
Другото също по9страшно е че българите НЕ ВЯРВАТ ЧЕ СА ПРЪСКАНИ С КЕМТРЕЙЛС! Каквото и да им кажеш, както и да им го обясниш. Не искат и не могат да повярват, че 7/СЕДЕМ/ ГОДИНИ СА ПРЪСКАНИ С ОТРОВИ! Целта на кемтлейс е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНА - МАСОВО РАЗБОЛЯВАНЕ НА ХОРАТА С ТЕЖКИ БОЛЕСТИ И ПРЕЖДЕВРЕМЕННА СМЪРТ! Хората ще умират все по-млади и по-млади, природата загива, деца няма да се раждат и т.н. Не им се вярва, но е истина !!! Пръскането е със самолети Airbus 320 и Boeing 737, които СА ПЪТНИЧЕСКИ И САМО ПРЕМИНАВАТ НАД БЪЛГАРИЯ. Повечето от тях летят от Германия към Турция и обратно. височината на полета им е около 3-4 км, докато на радарите може да се види, че летят на над 8 км. Ревът на двигателите им е невероятен - това показва ниската височина ! Защо българите не могат да повярват в този ГЕНОЦИД над тях: "Защото е толкова жестоко и нагло, че изглежда невероятно и недопустимо. Те най-вероятно просто си казват "Това не може да е истина." Защото мислят, че онези онези държавни институции, които са създадени да контролират подобни действия, не биха допуснали подобен геноцид.
цитирай
2. shout - Нека блогърите разгледат тази с...
16.03.2013 13:45
Нека блогърите разгледат тази снимка http://prikachi.com/images.php?nextid=3538755
на която се вижда кемтрейлс-танкер да лети на височина 1600 м и да си зададат следните въпроси, ако могат:
1. какъв е този самолет и защо лети толкова ниско на 1600 метра?
2. каква е тази километрична следа след него, защото повече от явно е че той пръска нещо след себе си и какво съдържа тази следа?
3. Защо лети успоредно на Стара Планина и в близост до нея?
4. там ли е коридорът му?
5. кой го допусна да лети там и на тази височина?
6. Нашите радари не го ли виждат?
7. Къде е ПВО/имаме ли?/и защо не реагира? и т.н.
нека още да разгледат и тази снимка http://prikachi.com/images.php?images/658/5838658N.jpg
където ще видят как нашите власти разрешават самолети да летят буквално над АЕЦ Козлодуй не само на 26.05.2012 година !!! Какво става в тая държава? Имаме ли държава?

цитирай
3. danailvdimitrov - за съжаление всичко е точно така!
16.03.2013 14:35
и това далеч не е първия самолет над АЕЦ Козлодуй- още Ж.Ив Кусто летя над нея за да каже после, че е "ненадеждна".


Молете се Бог да ни опази от световната масонска напаст и нейните "домашни" любимци !
цитирай
4. barrybarovec - Химтрейл -- на какъв език е това...
16.03.2013 16:41
Химтрейлс -- на какъв език е това?

http://barrybarovec.blog.bg/photos/149719/chemtrails.jpg
цитирай
5. shout - До barrybarovec
16.03.2013 17:55
Показаната снимка от теб е на военни самолети. Но я виж
http://prikachi.com/images/774/5894774a.jpg
http://prikachi.com/images/773/5894773x.jpg
Това са снимки на уж пътнически самолети, които минавайки над България от Турция за други страни сипят отрови, тежки метали, канц. вируси и др. над България. В тях няма ПЪТНИЦИ а това http://prikachi.com/images/840/5439840l.jpg
И като си запознат видими се с английския би ли прочел какво пише над седалките в дясно ? Какво, не го виждаш ли? HAZMAT INSIDE идва от hazardous materials или опасни материали, те биват няколко вида, но общо взето увреждат всичко над което се изсипват !!!!!
Добре, нека да те питам: Не вярваш, че е истина пръскането с отрови ! Но какво ще направиш, ако разбереш че е ИСТИНА? Какво ще говориш тогава, кому ще пишеш, кому ще се оплачеш? Интересно е да видим този момент на осъзнаване на жестоката истина. Какво ще направиш ако някой иска да те разболява и отравя УМИШЛЕНО, не само с пръскането на кемтрейлс, а и със слагането на отрови в храна и напитки, дрехи, обувки, лекарства и т.н. ?
цитирай
6. danailvdimitrov - това е част от отговора защо ни заливат с отрови
16.03.2013 18:43
анонимен написа:
.
Ние не трябва да се молим на Бог, =====!


защото е пълно с анонимни богоборци!
цитирай
7. balgarski7vinarki - ама защо само 4рез самолетите?
16.03.2013 19:54
===ами 4е то е стар номер на мутрите и СИК-а===
Малко прьскане с колата /спреи автоматика/,малко фарове- светлинно активиране на химикал и "обекта" - жервата е готов- влизане на нощен модул "телепат4ен"-синтет4на компютьрна телепатия и теглене на информация, а за манипулативност при дадени "досиета" и малко "вуду" програми - на база ли4ни данни===
/ли4ен опит/
цитирай
8. shout - До danailvdimitrov
16.03.2013 20:02
"защото е пълно с анонимни богоборци! " !?!?...........

Е, и как Бог ще ни помогне по-точно в борбата с кемтрейлс? Нима не си чувал старата приказка: Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!
Правителствата от 2006 година нарушават Конституцията, където се казва:
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Пръскането с кемтрейлс е ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЪРХУ ЖИВОТА НА САМО НА АНОНИМНИТЕ НО И НА ЯВНИТЕ БЪЛГАРИ не само в тоя блог, а в цяла България!! А то уважаеми се НАКАЗВА КАТО НАЙ-ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - В СЛУЧАЯ ТО СЕ НАРИЧА ГЕНОЦИД! За него виж
Раздел III. на Наказателния кодекс
Престъпления против народното здраве и против околната среда.
цитирай
9. danailvdimitrov - като ни е предупредил -чети "Апокалипсиса" shout и други като теб.
16.03.2013 20:41
А ще ни помогне както ни е помагал във всички световни катаклизми- ще ни запази от тях.


Ето тук един друг поглед към темата, макар и протестански (да се чете внимателно!)-той също дава идея какво ни чака и защо?

http://estirbg.blog.bg/novini/2013/02/24/made-in-usa-dhs-obuchava-da-se-strelia-po-bremenni-jeni-star.1057120

Тези неща отдавна се очакват, и днес просто започват да се случват.

За невярващите ще е кошмарно, за вярващите-просто трудно ...но ние си го знаем !

"6.Ще чуете боеве и вести за войни...
7.Защото ще въстане народ против народ, и царство против царство и на места ще има глад, мор и трусове.
19.Но горко на непразните и на кърмачките през ония дни!
21.защото тогава ще бъде голяма скръб,каквато не е била открай свят досега, и няма да бъде" (Мат.24:6,7,19,21)

16.И той (антихристът)ще направи, щото на всички-малки и големи,богати и сиромаси, свободни и роби-да се даде белег на дясната ръка (т.е чип) или на челата им.
17 .та никой да не може нито да купува, нито да продава...
18 ...и числото му е 666.
(Йоан.Апокалипсис гл.13:16-18)

...ето затова е нужно всичко да се отрови за да расте само ГМО и да можеш да си го купуваш единствено от магазина с чип на ръката!!!

След това ,да се поклониш на антихриста. Числото 666 вече всички виждаме около нас-заведения,таксита,баркодове и т.н
цитирай
10. godlieb - ЗАГАДКИ ПОД ВЪПРОС
16.03.2013 21:16
В СРЕДАТА НА ПЕТДЕСЕТТЯХ ГОДИНИ НА ДВАДЕСЕТИ ВЕК ВАРНА-ГРАД БЕ ПОРАЗЕН ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАВОДНЕНИЕ - НЕПОЗНАТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ДО ТОВА ВРЕМЕ. КРАЙГРАДСКИТЕ ОТВОДНИТЕЛНИ КАНАЛИ БЯХА ЗАПЪЛНЕНИ С ПЯСЪК И ИЗРАВНЕНИ СЪС ЗЕМЯТА, ЦЕЛИ КЪЩИ ЗАПЛУВАХА В ЕЗЕРОТО И МОРЕТО, ПРОЧУТИЯТ ЦЕНТРАЛЕН МОСТИК С НЕГОВАТА ПЕТЕТАЖНА КУЛА ЗА СКОКОВЕ ВЪВ ВОДА СТАНА НЕИЗПОЛЗВАЕМ. ВСИЧКО ТОВА НАПЪЛНО Е ЗАБРАВЕНО. НЕОТДАВНА, НАВЯРНО ОКОЛО 2005., В ЕДИН ЛОНДОНСКИ СЕДМИЧНИК СЕ ПОЯВИ ПУБЛИКАЦИЯ, ВИЗИРАЩА "НАУЧНИ" ОПИТИ - В СЪЩИЯТ ПЕРИОД-ВРЕМЕ - ЗА РАЗПРЪСКВАНЕ НА СРЕБЪРНИ И АЛУМИНИЕВИ СЪЕДИННЕНИЯ ЧРЕЗ БЕЗМОТОРНИ САМОЛЕТИ НАД ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - С ЦЕЛ ПРЕДИЗВИКВАНЕ ПОРОЙНИ ДЪЖДОВЕ. КОЕТО СЕ СЛУЧВА. И НАНАСЯ НЕЧУВАНИ ДО ТОВА ВРЕМЕ СТОПАНСКИ ПОРАЖЕНИЯ.
цитирай
11. saadi - Значи Бойко е знаел , че го пръскат с торий и алуминий , но
16.03.2013 22:12
си е ритал мачлето с "Бистришките тигри" най-безгрижно ?
Клинтън и Буш са си изнасяли предизборните си речи из цяла Америка , докато от небето върху тях тихичко се сипели радиоактивни изотопи на урана ?
Папата весело е махал от балкона на "Свети Петър" , вдишвайки с пълни гърди уханния сутрешен бриз с аромат на хлорист барий ?
Техници , пилоти и служители по летищата , въпреки щателните проверки на всеки самолет преди полет , са нямали и най-беглото подозрение , че изпращат в небето тонове смърт , която ще бъде изсипана над собствените им семейства ?
цитирай
12. shout - Ето сателитна снимка на небето над ...
16.03.2013 22:24
Ето сателитна снимка на небето над Англия от днешно време
http://prikachi.com/images/818/5447818d.jpg
Картината над България НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНА - ДОБРЕ ВИЖТЕ МНОГОТО САМОЛЕТИ, КОИТО САМО ПРЕЛИТАТ НАД АНГЛИЯ И КАКВО ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ?
А тук една друга интересна снимка
http://www.apfeltheater.ch/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/apple-future-cupertino-campus-1.jpg
Футуристичната сграда на Apple в Cupertino - вижте само небето какво е !!
цитирай
13. danailvdimitrov - си е ритал мачлето с "Бистр...
16.03.2013 23:03
saadi написа:
си е ритал мачлето с "Бистришките тигри" най-безгрижно ?
Клинтън и Буш ..... ?
Техници , пилоти и служители по летищата , .... която ще бъде изсипана над собствените им семейства ?


Всъщност първите сигнали дойдоха точно от разни техници на които им се наложило да заместят "специалните" обслужващи "някои" системи . Те си загубиха работата но предупредиха другите. Да не забравяме, че тези "добавки" са законни и за тях има съответните лиценцизии за "борба с глобалното затопляне"

Освен това се пръска не навсякъде а само над определени държави и райони, пък и нашите "подлоги" какво ли не биха направили за една похвала...
цитирай
14. shout - до saadi
16.03.2013 23:16
Не ни говори изобщо за тези хора, доказали че за тях човешкия живот не струва пукната пара, включая и батя ти Бойко, пардон буда! Ама хич! Що се отнася до пилотите на самолетите - о, те много добре знаят какво правят, но подписват едни декларации, че няма да казват какво пръскат и че срещат НЛО ! Въпреки това са изнесли оная снимка http://prikachi.com/images/840/5439840l.jpg ! И там ясно се вижда надписа HAZMAT INSIDE !!! Нали saadi, нали?
Когато аз научих за този кемтрейлс преди 4 години и аз бях шокиран, но взех да се заглеждам повече в небето, потърсих материали в нета, да проверя дали това е истина! И то се оказа ИСТИНА! Видео и фотоматериали в нета колкото щеш - не само от България! Цял свят говори за кемтрейлс, за аерозолни престъпления, световно отравяне, само някои зрънца се опитват да ми говорят, че това не е така и че не е истина!! и наивно без каквито и да е доказателства дават дезинформация и стават слуги на ония гадове. Защо бе миличък така? Нима ти не си под отровния похлупак заедно с мен? А къде е твоето семейство, може би на Луната? ти си от тая категория НЕВЯРВАЩИ, която смята че официалните власти те защищават и пазят, САМО ЧЕ ТЯ ТЕ ЛЪЖЕ И НЕ ТЕ ПАЗИ! ТЯ КРИЕ ОТ ТЕБЕ ИСТИНАТА! Казва, че това са регулярни полети на самолети на НАТО на височина 6-8 км, САМО ЧЕ ТОВА СА ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТИ И височината им е доста под 6 км !!!! И повече нищо . Седем години, седем е това над България !!! Що за хора са нашите управляващи ти ще кажеш? Тях ли защищаваш или не знаеш за какво става въпрос с тоя кемтрейлс? Май нещо не си наясно?
Каквото и да отговориш едно е ясно: На тебе не ти пука, но и ти самия не знаеш защо не ти пука! Ще ме изкараш луд или параноик, така ли? О, боже! Себе си правиш на ....... /изречението довърши сам/.
цитирай
15. josarian - Абсолютни глупости пишеш,
17.03.2013 00:37
човек трябва да епнаправо откаченза да вярва на изблика на твоите патологии
цитирай
16. barrybarovec - Показаната снимка от теб е на военни ...
17.03.2013 06:25
shout написа:
Показаната снимка от теб е на военни самолети.


А, значи кемтрейлс от военни самолети не се броят. Само от гражданската авиация. Не знаех, че има такова правило.

Я виж това:
http://metabunk.org/threads/661-Debunked-Chemtrail-Plane-Interior-%28Ballast-Barrels%29

и тази снимка, как пълнят варелите с чешмяна вода от маркуча:
http://contrailscience.com/skitch/Craig_Boyden_777-300ER-20120922-171259.jpg

цитирай
17. blogerka - има клон от генетиката-
17.03.2013 07:52
евгенетика-за намаляване на населението на земята до 500000 милиона. Това прави и фондацията на Б.Гейтс в Африка. Методите са много но основно е ГМО.
цитирай
18. blogerka - има клон от генетиката-
17.03.2013 07:53
евгенетика-за намаляване на населението на земята до 500 милиона. Това прави и фондацията на Б.Гейтс в Африка. Методите са много но основно е ГМО.
цитирай
19. shout - До barrybarovec
17.03.2013 10:46
Кемтрейлс се разпръсква ОСНОВНО с пътнически самолети, ЗАЩОТО ТЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ НАВСЯКЪДЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ!! Военните самолети и то толкова голям брой не могат да летят БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО!!! Те се виждат от радарите даже още не излетяли, не мислиш ли? Скоро имаше инцидент със самолет - той получи авария над Сърбия и можеше да кацне на летището в Белград. Нооооо, го върнаха над 200 км и кацна в София. Ние обаче не видяхме от този самолет да слизат пътници, медиите нищо не показаха за него. Странно защо? Нали беше пътнически и имаше пътници в него? А това с водата е повече от смешен довод
цитирай
20. nikikm - Небе
17.03.2013 20:32
Небе
Автор: nikikm Категория: Политика
Прочетен: 47 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 07.02 20:06


Аз помня, бездънно и ясно небето,
кристал хоризонт до безкрай,
и въздухът чист и прозрачен,
а що ни остана накрай?

Отнейде дойдоха,бучат в висинето
неканени,грозни ята,
оставят отровни следи по небето,
съсипвайки наще поля!

Зловещите птици цапат със сиво,
виж, слънцето вече не грей
и в сивото губи се облаче бяло,
че как в този цвят да живей?

Поискам ли днес, навън да изляза,
да вдишам от въздуха чист,
усещане имам,че дишам проказа,
видял на раета небесната вис!

Напразно понякога някой запитва,
с какво ни посипват,да знай,
кой враг и защо ни народа убива,
убива ни Родния край?

А,отговор няма и няма да има,
престъпници правят това,
продажници тук,у нас управляват,
не трогват ги наще слова!

Че,туй е.Небето там горе сивее
и гледа ни с поглед мъглив,
отровната химия вятърът рее
и трови народ търпелив!
цитирай
21. danailvdimitrov - ето повече информация как точно го правят...американците
21.03.2013 21:38
http://metabunk.org/threads/661-Debunked-Chemtrail-Plane-Interior-%28Ballast-Barrels%29


снимки и видео
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: arih
Категория: Политика
Прочетен: 185505
Постинги: 68
Коментари: 38
Гласове: 66
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930